Informatie

Thanatopraxie


Thanatopraxie wordt meer en meer geadopteerd door nabestaanden om een waardig afscheid te kunnen nemen. In de afgelopen jaren heb ik de vraag naar de diensten van een thanatopracteur flink toe zien nemen. Als zelfstandig neutrale dienstverlener in de uitvaartbranche ondersteun ik u graag met mijn kennis en ervaring.

Bent u actief in de uitvaartbranche en op zoek naar een erkende en vakkundige thanatopracteur? Dan maak ik graag vrijblijvend kennis met u en uw bedrijf. Met vele jaren ervaring wat betreft de verzorging van overledenen in de ruimste zin van het woord, ben ik u graag van dienst.

De werkwijze


Wanneer een dierbare overlijdt moet u binnen een korte tijd heel veel beslissingen maken. Maar ook voor de overledene dient gezorgd te worden. Dat is waar ik een rol ga spelen tijdens het rouwproces. Een waardig afscheid helpt bij het goed verwerken van het verlies van een dierbare.

Thanatopraxie kan hierbij een ondersteunende rol spelen. In samenwerking met uitvaartondernemers kan ik een setting creëren waarin nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen van een overledene. Dit kan in een uitvaarthuis, maar ook bij u thuis in een bekende omgeving.

Bekijk de onderstaande video’s om een impressie te krijgen van de werkwijze.