Informatie

Thanatopraxie


Thanatopraxie wordt meer en meer omarmd door nabestaanden om een waardig afscheid te kunnen nemen. In de afgelopen jaren hebben we de vraag naar de diensten van een Thanatopracteur flink toe zien nemen. Als neutrale dienstverlener in de uitvaartbranche ondersteunen we u graag met onze kennis en ervaring.

Bent u actief in de uitvaartbranche en op zoek naar een erkende en vakkundige Thanatopracteur? Dan maken we graag vrijblijvend kennis met u en uw bedrijf. Met vele jaren ervaring wat betreft de verzorging van overledenen in de ruimste zin van het woord, zijn wij u graag van dienst.

 


www.nvoa-vesalius.nl

De werkwijze


Wanneer een dierbare overlijdt moet u binnen een korte tijd heel veel beslissingen maken. Maar ook voor de overledene dient gezorgd te worden. Dat is waar wij een rol gaan spelen tijdens het rouwproces. Een waardig afscheid helpt bij het goed verwerken van het verlies van een dierbare.

Thanatopraxie kan hierbij een ondersteunende rol spelen. In samenwerking met uitvaartondernemers kunnen we een setting creëren waarin nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen van een overledene. Dit kan in een uitvaartcentrum, maar ook bij u thuis in een bekende omgeving.